Klantenservice

Hieronder vind u de meest gestelde vragen. Wanneer uw antwoord hier niet tussen staat kunt u ons altijd bellen en / of mailen via het contactformulier. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Wat zijn de bezorgkosten?

Wij bezorgen de door u bestelde tuinmeubelen kosteloos en monteren de meubelen op de door u gewenste plek.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn geopend op de volgende openingstijden:

Vroomshoop

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Heino

Gesloten i.v.m. verhuizing!

Op welk telefoonnummer zijn jullie op te bereiken?

Wij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer:

Vroomshoop: 0546-646451

Ik heb een vraag over garanties en reparaties.

Heeft u een vraag met betrekking tot garantie en of een gewenste reparatie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via het contactformulier of via het volgende telefoonnummer.

Vroomshoop: 0546-646451

Ik heb een vraag over onderhoud.

  • Aluminium tuinstoelen en of tuintafels maakt u schoon met een tuinslang, een warm sopje met groene zeep en een zachte borstel en of spons.
  • Granieten tuinmeubelen maakt u schoon met een tuinslang, een warm sopje met groene zeep en een zachte borstel en of spons.
  • Teakhouten tuinmeubelen maakt u eerst goed nat met een tuinslang, vervolgens maakt u een sopje aan met warm water en groene zeep. Dan pakt u een stukje staalwol (bij ons verkrijgbaar) zen doopt u deze in de emmer. Vervolgens schrobt u de tafel met de houtnerf mee schoon. U zult zien dat hierdoor het opgehoopte vuil loskomt. Spuit dit vuil er met de tuinslang vanaf als u het gehele product hebt schoongemaakt. Daarna goed laten drogen tot het geheel droog is en dan eventueel weer behandelen met een teakolie (bij ons verkrijgbaar).
  • Stalen tuinmeubelen maakt u schoon met een tuinslang, een warm sopje met groene zeep en een zachte borstel en of spons.
  • Polywood tuinmeubelen maakt u schoon met een tuinslang, een warm sopje met groene zeep en een zachte borstel en of spons.

Twijfelt u over de manier waarop u uw tuinmeubelen moet onderhouden of schoonmaken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Ik heb een vraag over de montage van mijn product.

De meeste producten monteren wij voor u wanneer wij deze bij u komen bezorgen. Indien u ervoor gekozen heeft om uw tuinmeubelen zelf te monteren dan kunt u gebruik maken van de meegeleverde montagehandleiding. Mocht u vragen hebben over de montage van uw tuinmeubelen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Ik heb een vraag over retournering en ruilen.

Heeft u een vraag met betrekking tot retournering of omruilen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via het contactformulier of het volgende telefoonnummer.

Vroomshoop: 0546-646451