Vacatures – Emmen

Staat er geen passende vacature online, maar wil jij wel graag bij Gerrits Tuinmeubelen komen werken? Stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie en cv naar emmen@gerritstuinmeubelen.nl.

Stageopdracht Online Marketing/ E-commerce

Ben jij vanaf medio september 2020 op zoek naar een toffe meewerkstage die zich richt op Online Marketing/ E-commerce? Dan zijn we op zoek naar jou! Wil jij goede begeleiding, fijne collega’s en een gezellig en ambitieus team? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met jou mee om een gezamenlijke passende opdracht te creëren.

Wat is er mogelijk?

Momenteel zijn wij achter de schermen druk bezig met het opzetten van een nieuwe webshop. Deze webshop dient gevuld te worden met producten en bijbehorende informatie. Uiteraard dient er ook veel aandacht te worden besteed aan SEO/SEA. Lijkt het jou leuk om online content te creëren? Foto’s te maken en te bewerken? En heb jij tips om de webshop nog gebruiksvriendelijker te maken? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat verwachten we van jou?

Wij zouden het fijn vinden als jij net zo enthousiast en proactief bent als ons! Ook stellen wij nieuwsgierigheid, gedrevenheid en zelfstandigheid op prijs. Je bent communicatief vaardig en van nature gericht op samenwerking. Je bent geïnteresseerd in online marketing en e-commerce. Jij brengt graag eigen ideeën in om nog beter online te kunnen scoren.

Enthousiast geworden?

Stuur dan een mail met een korte introductie naar marketing@gerritstuinmeubelen.nl t.a.v. Renate.