Vacatures – Emmen

Staat er geen passende vacature online, maar wil jij wel graag bij Gerrits Tuinmeubelen komen werken? Stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie en cv naar emmen@gerritstuinmeubelen.nl.

Enthousiaste verkoopmedewerker gezocht (EMMEN) 24 uur

Wil jij onderdeel uitmaken van het gemotiveerde team van de de grootste tuinmeubelzaak van het Noorden? Gerrits Tuinmeubelen is op zoek naar een representatieve verkoopmedewerker.

Wat ga je doen?

Jouw hoofdtaak is de verkoop van tuinmeubelen. Dit doe je natuurlijk altijd met een glimlach op je gezicht! Als verkoper weet jij precies op de wensen van de klant in te spelen. Je adviseert en informeert onze klanten. Bij Gerrits Tuinmeubelen vinden wij klantvriendelijkheid en service erg belangrijk, daarom geven wij altijd een eerlijk advies! Als verkoopmedewerker wil jij graag op de hoogte zijn van het assortiment en de bijbehorende producteigenschappen.

Naast verkopen zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat de winkel er uitnodigend en netjes uitziet. Dit betekent ook dat jij helpt met het schoonhouden en bijvullen van de winkel.

Wat vragen wij?
Omdat Gerrits Tuinmeubelen een seizoensgebonden bedrijf is, vragen wij een flexibele houding en een ruime beschikbaarheid. Naast flexibele inzetbaarheid vragen wij MBO werk-/denkniveau, goede communicatieve vaardigheden, creativiteit, enthousiasme en een passie voor verkoop. Ten slotte is het van belang dat je op de koopavond (donderdagavond), zon- en feestdagen beschikbaar bent.

Wat bieden wij jou:

Een prettige en informele werksfeer bij een gezellig familiebedrijf met een interessante werkomgeving. Jij komt te werken in een enthousiast team en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen.

Wil jij werken in een groeiend bedrijf en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en cv met foto naar emmen@gerritstuinmeubelen.nl