Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen
Lounge-dining tuintafels: Wat werkt in jouw kleine tuin?

Lounge-dining tuintafels: Wat werkt in jouw kleine tuin?

Ben jij ook zo’n geluksvogel met een knusse, maar toch wat krappe tuin? Geen zorgen, ook in een kleine tuin kan je shinen met een lounge-dining tuintafel! Maar welke opties zijn geschikt voor jouw bescheiden stukje groen? Laat ons je door de jungle van tuinmeubelen leiden en ontdekken wat het beste werkt voor jouw kleine buitenparadijs. 

Waarom kiezen voor een lounge-dining tuintafel? 

Laten we beginnen bij het begin: waarom zou je eigenlijk voor een lounge-dining tuintafel gaan? Nou, stel je voor: je hebt een gezellige barbecue met vrienden, maar na het eten willen jullie nog lekker natafelen. Met een lounge-dining tuintafel heb je het beste van twee werelden: een comfortabele loungeplek én een plek om te dineren. Het is net als een tweeling: twee verschillende karakters, maar samen vormen ze een perfect duo!

Wat zijn je opties? 

In de wereld van de lounge-dining tuintafels heb je verschillende opties om uit te kiezen. Van compacte modellen die perfect zijn voor kleine tuinen tot grotere tuin sets die een statement maken in een grote tuin. Laten we ons focussen op de kleine tuinen. 

Happy lounge-dining

Compact is key

In een kleine tuin is ruimte kostbaar, dus ga voor een compacte lounge-dining tuintafel die niet te veel plek inneemt. Kies bijvoorbeeld voor een vierkant of rond model in plaats van een rechthoekige tuintafel. Een rechthoekige loungetafel kan al snel te dominant zijn in een kleine ruimte.

Multifunctioneel tuinmeubilair

Waarom zou je kiezen tussen een loungeset en een diningset als je ze allebei kunt hebben? Ga voor een lounge-dining tuintafel en kies er comfortabele lounge-dining tuinstoelen bij. Zo kan je overdag lekker loungen en ’s avonds gezellig dineren zonder dat je tuinmeubels in de weg staan. 

Loungen & dineren

Maak het gezellig met accessoires

Een kleine tuin hoeft natuurlijk niet saai te zijn. Met de juiste accessoires maak je er een knusse en gezellige plek van waar je maar al te graag je tijd doorbrengt. Denk aan sfeervolle buitenverlichting, zachte kussens en plaids voor extra comfort. Vul een paar mooie plantenbakken met kleurrijke bloemen. Zo tover je jouw kleine tuin om tot een waar paradijs. 

Vergeet de praktische kant niet

Last but not least, denk ook aan de praktische kant van je lounge-dining tuintafel. Kies voor materialen die weinig onderhoud nodig hebben en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zodat je tuinmeubelen er ook na een paar zomers nog steeds tiptop uitzien. 

Dus, heb jij een kleine tuin, maar wil je toch kunnen genieten van het beste van beide werelden? Ga dan voor een compacte lounge-dining tuintafel die niet alleen praktisch is, maar ook nog eens gezelligheid toevoegt aan jouw tuin. Kom gezellig langs in één van onze showrooms in Emmen of Vroomshoop en bekijk ons assortiment lounge-dining tuintafels en lounge-dining tuinstoelen. Happy lounge-dining! 

Delen

Laat een antwoord achter Annuleer antwoord

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *